JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Aftershave

Använd en aftershave efter att du rakat dig för att minska irritation och förhindra inflammation. De fuktgivande krämer (balsam/balm) vi säljer här är skapade för att användas efter rakning då huden är både irriterad och mer mottaglig för infektioner. Vi säljer även rakvatten som här i de flesta fall benämns "lotion". Många lotion innehåller alkohol och är uttorkande. För dig som inte upplever någon speciell irritation eller inflammation men kanske snarare att huden blir torr rekommenderar vi att använda en fuktgivande kräm istället.

Produktkategori

Varumärken

En bra rutin efter rakning kan vara:

1. Skölj huden med riktigt kallt vatten från kranen. Detta är inte särskilt behagligt, men effektivt. 

2. Använt ett alunstift på eventuella skärsår för att stoppa blödning, eller ett alunblock över hela huden för att minska irritation. 

3. Beroende på hudtyp avslutar du med en after shave eller fuktgivande kräm. Har du generellt känslig hy som lätt blir torr bör du undvika after shave lotion (rakvatten) innehållandes alkohol. 

Aftershaves är ett viktigt steg i mäns grooming-rutin efter rakning, och det finns många fördelar med att använda en högkvalitativ aftershave. Inte bara hjälper det till att lugna huden och minska rodnad och irritation, utan det kan också bidra till att förbättra hudens hälsa på lång sikt.

En bra aftershave innehåller ofta ingredienser som aloe vera, vitamin E och kamomill, som är kända för sina lugnande och fuktgivande egenskaper. Dessa ingredienser kan hjälpa till att återfukta och lugna huden efter rakning, och kan även bidra till att förebygga inåtväxande hårstrån och irritation.

Utöver dess hälsofördelar kan aftershaves också bidra till att förbättra din stil och självförtroende. Doften av en bra aftershave kan ge dig en känsla av fräschhet och energi, och det kan också hjälpa till att skapa en minnesvärd första intryck. Det finns många olika dofter att välja mellan, från fräscha och sportiga dofter till mer sofistikerade och maskulina dofter.

När du väljer en aftershave är det viktigt att välja en som passar din hudtyp och din personliga stil. Det finns många olika typer av aftershaves på marknaden, från lotioner till balsam och geler. Lotioner är vanligtvis de mest populära eftersom de är lätta att applicera och snabbt absorberas av huden.

Sammanfattningsvis är aftershaves ett viktigt steg i mäns grooming-rutin och kan bidra till att förbättra hudens hälsa och din personliga stil. Med många olika dofter och formuleringar att välja mellan kan du enkelt hitta en som passar dina behov och preferenser. Så varför inte prova en högkvalitativ aftershave idag och se skillnaden själv!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen