JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Parfym

Parfymer är en viktig del av vår personliga stil och kan förmedla vår karaktär och stämning. En parfym består av olika doftnoter som blandas för att skapa en unik doftupplevelse. Det finns olika koncentrationer av parfymer, vilka påverkar både doftens intensitet och dess varaktighet på huden.

Produktkategori

Varumärken

Eau de Parfum (EdP) är den mest koncentrerade formen av parfym och har vanligtvis en högre andel av doftoljor, vilket ger en rik och intensiv doft. Denna koncentration kan vara perfekt för speciella tillfällen eller kvällsevenemang. Varumärken som Hugo Boss, Versace, Dolce & Gabbana, Armani, Chanel, Acqua di Parma och D.R. Harris erbjuder populära Eau de Parfum-doftalternativ.

Eau de Toilette (EdT) är en något lättare koncentration och är vanligtvis mer lämplig för vardagligt bruk. Doften är fortfarande tydlig och fräsch, men något mer subtil än Eau de Parfum. Detta gör att den passar bra för användning under dagen eller på kontoret när man vill ha en behaglig doft som inte är överväldigande.

Eau de Cologne (EdC) är den lättaste koncentrationen av parfym och har en lägre andel av doftoljor. Denna koncentration erbjuder en fräsch och uppfriskande doft som passar bra för varma sommardagar eller efter träning. Acqua di Parma är ett känt varumärke som är känt för sina eleganta Eau de Cologne-doftalternativ.

Varumärken som Hugo Boss, Versace, Dolce & Gabbana, Armani, Chanel, Acqua di Parma och D.R. Harris har alla en lång och framstående historia inom parfymindustrin. Dessa varumärken är kända för sina lyxiga och högkvalitativa dofter som har blivit ikoniska och älskade av människor över hela världen.

Oavsett om du föredrar en intensiv Eau de Parfum, en fräsch Eau de Toilette eller en uppfriskande Eau de Cologne, finns det ett brett utbud av doftalternativ att välja mellan. Utforska doftvärlden från varumärken som Hugo Boss, Versace, Dolce & Gabbana, Armani, Chanel, Acqua di Parma och D.R. Harris och hitta den perfekta doften som uttrycker din personlighet och stil.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen