JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street är ett klassiskt brittiskt varumärke som grundades år 1854 av Jeremiah Taylor i London. Företaget har sedan dess tillverkat högkvalitativa rakprodukter för män, och är idag känt över hela världen för sin stilrena design och höga kvalitet.

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Taylor of Old Bond Street är känt för sin exklusiva kollektion av rakprodukter, som inkluderar allt från rakborstar och rakhyvlar till raklödder och after shave. Varumärket är känt för sina noggrant utvalda ingredienser och höga kvalitetskrav på tillverkningen av sina produkter.

En av företagets mest populära produkter är deras rakkräm, som finns i en mängd olika dofter och är känd för sin mjuka och fylliga konsistens som ger en lyxig rakupplevelse. Taylor of Old Bond Street har även ett brett utbud av rakborstar i olika storlekar och material, från klassiska borstar i grävlingshår till moderna syntetiska borstar.

En annan populär produkt från Taylor of Old Bond Street är deras after shave, som är känd för sin fräscha doft och lugnande egenskaper efter rakning. Varumärket erbjuder även ett brett utbud av andra hudvårdsprodukter för män, som ansiktskrämer och tvålar.

Sammanfattningsvis är Taylor of Old Bond Street ett tidlöst varumärke som har tillverkat högkvalitativa rakprodukter i över 160 år. Varumärkets produkter är kända för sin exklusiva design, höga kvalitet och noggrant utvalda ingredienser, vilket gör dem till ett utmärkt val för den moderna gentlemannen som vill ha en lyxig rakupplevelse.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen