JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

HeadBlade

HeadBlade är ett innovativt varumärke som har revolutionerat marknaden för rakning av huvudet. Grundat av Todd Greene år 1997, har HeadBlade utvecklat en serie av produkter som är speciellt designade för att ge en enkel och smidig rakning av huvudet.

HeadBlade's signaturprodukt är HeadBlade Razor, som är designad som en liten bil och ger en överlägsen och jämn rakning av huvudet. Med dess ergonomiska design och enkel användning är HeadBlade Razor en favorit bland både professionella frisörer och vanliga konsumenter. HeadBlade har också utvecklat andra innovativa produkter, inklusive HeadSlick rakgel och HeadShed exfolierande schampo, som kompletterar HeadBlade Razor och gör rakningen enklare och mer effektiv.

Rakblad

Rakhyvlar

Produktkategori

Varumärken

HeadBlade har också gjort det till sin mission att skapa en community av människor som rakar sina huvuden, vilket de kallar "HeadBladers". HeadBlade-communityn är en plattform för människor att dela sina erfarenheter och råd om huvudrakning, och det är en viktig del av varumärkets identitet. HeadBlade är inte bara ett varumärke, det är en livsstil.

HeadBlade's produkter är av högsta kvalitet och tillverkade med omsorgsfullt utvalda ingredienser som är skonsamma mot huden. HeadBlade-produkterna är också prisvärda, vilket gör det möjligt för fler människor att uppleva en jämn och smidig rakning av huvudet.

Sammanfattningsvis är HeadBlade ett innovativt varumärke som har revolutionerat huvudrakningens värld. Med dess signaturprodukt HeadBlade Razor, har HeadBlade skapat en serie av produkter som är designade för att göra huvudrakning enklare och mer effektiv. HeadBlade är också en livsstil, med dess community av HeadBladers som delar erfarenheter och råd om huvudrakning. Med dess höga kvalitet, prisvärda priser och omsorgsfullt utvalda ingredienser, är HeadBlade ett varumärke som definitivt är värt att upptäcka för alla som rakar sina huvuden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen