JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Hugo Boss

Hugo Boss är ett tyskt varumärke som grundades 1924 av Hugo Ferdinand Boss. Det började som en liten skrädderi i Metzingen, Tyskland, och utvecklades snabbt till ett världskänt varumärke med en stark närvaro inom mode- och parfymindustrin.

Hugo Boss är känt för sin eleganta och moderna design som riktar sig till den stilmedvetna mannen. Varumärket har också etablerat sig som en av de ledande producenterna av parfymer och deodoranter för män.

En av de mest populära parfymerna från Hugo Boss är Eau de Toilette Pour Homme. Denna parfym lanserades för första gången 1995 och är fortfarande en av de mest sålda dofterna för män. Eau de Toilette Pour Homme är en maskulin doft med en blandning av fräscha och kryddiga noter, inklusive citrus, ingefära, lavendel och cederträ.

Hugo Boss har också ett brett utbud av deodoranter för män. Deras deodoranter är speciellt utformade för att erbjuda en hög nivå av skydd och samtidigt bibehålla en fräsch och maskulin doft. Populära deodoranter inkluderar Boss Bottled Deodorant Spray, som har en liknande doftprofil som Eau de Toilette Pour Homme, och Hugo Man Deodorant Spray, med en fräsch och uppfriskande doft av mynta och lavendel.

Hugo Boss har blivit en symbol för stil och elegans inom mode- och skönhetsbranschen. Med sitt breda utbud av parfymer och deodoranter för män är varumärket en favorit bland stilmedvetna män över hela världen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen