JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

PRORASO

Framgångssagan som stavas Proraso startade redan 1948 då Piero Martelli uppfann deras nu klassiska Pre Shave Cream. Prorasos rakprodukter har sedan dess vunnit stor framgång, mycket tack vare deras formula med eukalyptus. Idag är märket ett av de mest etablerade och välkända inom den klassiska våtrakningen.

Rakborstar

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Proraso är ett italienskt varumärke som grundades redan år 1908 av barberaren Ludovico Martelli i Florens. Sedan dess har Proraso utvecklats till ett av de mest välkända varumärkena inom rakning och grooming, och är fortfarande ett familjeägt företag.

Proraso har en stolt historia av att tillverka högkvalitativa produkter för män, inklusive rakkrämer, aftershaves och groomingprodukter. Företaget är kända för sina naturliga ingredienser, inklusive eukalyptus, mentol och grönt te, som ger en uppfriskande och lugnande effekt på huden. Proraso har också utvecklat produkter speciellt för känslig hud, som är milda och skonsamma samtidigt som de ger en effektiv rakning.

Idag är Proraso ett globalt varumärke som finns i över 80 länder och fortsätter att vara ett populärt val bland män som söker högkvalitativa groomingprodukter. Proraso fortsätter att utveckla och förbättra sina produkter med de senaste innovationerna inom teknik och forskning, men samtidigt behålla den traditionella känslan av italiensk barberarkultur.

Proraso's produkter är en favorit hos många barberare runt om i världen, men också bland män som söker den perfekta rakningen hemma. Varumärket är kända för sin kvalitet, prestanda och stilren design, och är en symbol för italiensk hantverkskunskap och passion.

Så om du letar efter högkvalitativa groomingprodukter som ger en smidig och bekväm rakning, är Proraso det perfekta valet för dig. Upptäck varför män över hela världen väljer Proraso och beställ dina favoritprodukter idag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen