JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Old Spice

Old Spice är ett varumärke som har funnits på marknaden sedan början av 1930-talet och har sedan dess blivit en ikon inom rakning, kroppsvård och dofter för män. Det ursprungliga Old Spice var en deodorant och parfym för kvinnor som lanserades av William Lightfoot Schultz 1934, men det var Old Spices klassiska aftershave och deodorant för män som verkligen tog varumärket till nya höjder.

Produktkategori

Varumärken

Old Spice är känt för sina maskulina och tidlösa dofter som har varit favoriter bland män i generationer. Varumärket erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive rakprodukter, kroppsvård och dofter, som alla utformas med tanke på den moderna mannen. Old Spice strävar efter att erbjuda produkter som inte bara luktar fantastiskt, utan också ger en hög kvalitet och långvarig effekt.

Old Spice har också varit kända för sina innovativa och underhållande reklamkampanjer genom åren, inklusive den ikoniska "The Man Your Man Could Smell Like" -kampanjen som debuterade 2010.

Med över 80 års erfarenhet av att skapa högkvalitativa produkter för män är Old Spice ett pålitligt varumärke för de som söker en maskulin doft och effektiva produkter för rakning och kroppsvård. Old Spice är ett varumärke som kommer att stå tidens test och fortsätta att vara en favorit bland män i generationer framöver.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen