JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

ASTRA - Rakblad

Astra är ett ledande varumärke inom rakbladsbranschen som grundades i Ryssland 1920. Sedan dess har företaget fortsatt att revolutionera rakbladsindustrin med sina högkvalitativa produkter och banbrytande teknologi. 1996 köptes Astra upp av The Gillette Company som senare slogs ihop med Procter & Gamble 2005.

Astras rakblad är idag mycket populära, och här på Timetoshave.se hittar du Astra Superior Platinum och Astra Superior Stainless till mycket lågt pris!

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Astras historia sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet då det ryska företaget "Krasnaya Zvezda" grundades. Denna tillverkare specialiserade sig på att producera högkvalitativa blad för kirurgisk användning. Efter andra världskriget bytte företaget namn till Astra och började producera rakblad i stor skala.

Astras rakblad är kända för sin höga kvalitet och långa livslängd. De tillverkas med den senaste teknologin och innovativa material som ger en jämn och smidig rakning varje gång. Varje blad är utformat för att ge en optimal prestanda och minska risken för hudirritation.

Idag är Astra ett internationellt varumärke som har en lojal kundbas runt om i världen. Deras produkter finns tillgängliga i många olika länder och används av miljontals män och kvinnor dagligen.

Astras produktlinje inkluderar rakblad, rakhyvlar och andra rakningstillbehör. Deras produkter är designade för att möta behoven hos alla som söker en perfekt rakning. Oavsett om du föredrar en klassisk rakning med rakhyvel eller en modern rakning med rakblad, har Astra produkterna du behöver för en smidig och bekväm rakning.

Sammanfattningsvis är Astra ett varumärke med en imponerande historia av högkvalitativ produktion och banbrytande teknologi. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och långa livslängd, och de är en favorit bland rakningentusiaster runt om i världen. Om du söker en smidig och bekväm rakning med högkvalitativa produkter, så är Astra varumärket för dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen