JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

PERSONNA - Rakblad

Personna är ett varumärke inom rakning som har en lång och intressant historia. Varumärket grundades 1875 och har sedan dess varit en ledande tillverkare av rakblad av hög kvalitet. Personna har alltid varit känt för sin höga precision och sina skarpa blad som ger en nära och behaglig rakning.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Personna har genom åren tillverkat rakblad för både säkerhetshyvlar och rakknivar, och deras produkter har alltid varit efterfrågade av rakentusiaster världen över. Idag är Personna fortfarande en av de främsta tillverkarna av rakblad på marknaden, och deras produkter används av miljontals män runt om i världen varje dag.

Personnas rakblad tillverkas med den senaste teknologin och med högsta möjliga kvalitet som garanterar en skonsam rakning med minimal irritation. Deras produkter är utformade för att passa alla olika hudtyper och ger en nära och bekväm rakning varje gång.

Om du vill uppleva en rakning av högsta kvalitet är Personna det självklara valet. Deras rakblad ger en nära och skonsam rakning som garanterat kommer att göra din morgonrutin mycket mer behaglig och njutbar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen