• Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 Dagars leveranstid

The Goodfellas' Smile

The Goodfella's Smile är ett varumärke som har snabbt blivit populärt bland män som vill ha högkvalitativa groomingprodukter för skägg och hår. Varumärket grundades av två italienska bröder med passion för klassisk barberarkultur och stil. De ville skapa produkter som var både effektiva och roliga att använda samtidigt som de upprätthöll en känsla av lyx.

Produktkategori

Varumärken

The Goodfella's Smile erbjuder ett brett sortiment av produkter för skägg- och hårstyling, inklusive skäggolja, skäggvax, pomada, hårspray och mer. Alla produkter är tillverkade med naturliga ingredienser som ger näring och återfuktar huden och håret. Deras signaturprodukt, den ikoniska skäggoljan "The Godfather", är en favorit bland män över hela världen.

Historien om The Goodfella's Smile är en berättelse om passion, hantverk och en kärlek till den klassiska barberarkulturen. Bröderna som grundade varumärket växte upp i en familj av barbers och lärde sig hantverket redan som unga. De beslutade sig för att gå samman och starta The Goodfella's Smile med ambitionen att skapa en unik och högkvalitativ produktlinje.

Idag är The Goodfella's Smile en internationellt erkänd leverantör av groomingprodukter för män. Varumärket har en lojal följarskara av män som uppskattar dess unika produkter, höga kvalitet och klassiska stil. Oavsett om du letar efter en skäggolja som ger näring åt ditt skägg eller en pomada som ger din frisyr en perfekt finish, kan du lita på att The Goodfella's Smile kommer att leverera en produkt som både presterar och roar dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen