JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Rex Supply Co.

Rex Supply Co. är ett innovativt varumärke som specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa rakhyvlar av rostfritt stål. Med över 100 år av gemensam erfarenhet inom rakning, lanserades Rex Supply Co. år 2016 och har sedan dess tagit rakningsvärlden med storm.

Rakhyvlar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Varumärket är grundat av Eric och Todd och är baserat i den soliga staden San Diego i Kalifornien. Deras mission är att skapa en bättre rakningsupplevelse för män genom att kombinera den senaste tekniken med en tidlös design.

Rex Supply Co. har en unik teknik som gör det möjligt för användarna att justera rakhyvelns bladvinkel efter personlig preferens. Denna funktion gör det möjligt för användaren att anpassa rakningen efter skägg- och hudtyp, vilket leder till en mer skonsam rakning och mindre hudirritationer.

Rex Supply Co. erbjuder också en rad olika rakblad i hög kvalitet som passar perfekt till deras rakhyvlar. Dessa rakblad är speciellt utformade för att ge en smidig och behaglig rakning.

Utöver sina innovativa produkter fokuserar Rex Supply Co. också på att minimera sin miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara och miljövänliga material i sina produkter.

Sammanfattningsvis är Rex Supply Co. ett varumärke som sticker ut i mängden genom sin innovativa teknik, högkvalitativa produkter och miljömedvetenhet. Om du söker en högkvalitativ rakningsupplevelse, är Rex Supply Co. definitivt ett varumärke du bör överväga.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen