JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Morgan's Pomade

Morgan´s Pomade grundades 1873 och är ett av Englands äldsta självständiga företag för skönhetsprodukter. Morgan´s blandar klassiska värderingar med den senaste teknologin för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter för både hår och hud. Det var Morgan's ursprungliga pomada ("pomade") som gjorde företaget framgångsrikt en gång i tiden, men idag, sex generationer senare så har produktutbudet breddats att omfatta skönhetsprodukter för både män och kvinnor. Här på Timetoshave säljer vi huvudsakligen Morgan´s Pomades manliga groomingprodukter.

Produktkategori

Varumärken

Morgan's Pomade är ett brittiskt varumärke som har varit en ledare inom groomingprodukter sedan 1800-talet. Morgans har alltid varit en favorit bland män som söker hög kvalitet och den perfekta stilen.

Historien om Morgan's Pomade började 1873 när affärsmannen Robert Martin grundade företaget i London. Han hade en vision om att skapa en produkt som kunde ge män den perfekta stilen och samtidigt ge dem ett professionellt utseende. Med denna vision i åtanke utvecklade Morgan's Pomade en unik formula som ger ett stadigt och elegant utseende, samtidigt som håret hålls mjukt och smidigt.

Morgan's Pomade har sedan dess utvecklat ett brett sortiment av produkter som inkluderar rakning, skäggvård, hudvård och stylingprodukter. Deras produkter är tillverkade med de finaste ingredienserna för att säkerställa en hög kvalitet och är dermatologiskt testade för att garantera deras effektivitet.

Morgan's Pomade har lyckats behålla sin position som en ledare inom groomingprodukter genom att alltid vara innovativa och lyssna på sina kunder. Varumärket har också varit med och stöttat välgörenhetsorganisationer som Movember Foundation för att bidra till att öka medvetenheten om mäns hälsa.

Om du söker en produkt som ger dig den perfekta stilen samtidigt som du vårdar ditt hår och din hud, är Morgan's Pomade det perfekta valet. Produkterna är tillverkade med en unik formula som ger en stadig och elegant stil samtidigt som håret hålls mjukt och smidigt. Prova Morgan's Pomade idag och upptäck varför så många män över hela världen väljer detta ikoniska varumärke.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen