JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Dr. Dittmar

Dr. Dittmar är ett tyskt varumärke som specialiserat sig på rakning och skäggvård sedan 1930-talet. Deras produkter är kända för att ha hög kvalitet och använda naturliga ingredienser för att skapa effektiva och skonsamma produkter för män.

Varumärken

Dr. Dittmar grundades av Ernst Dittmar, en tysk apotekare som experimenterade med olika ingredienser för att skapa sina egna rakprodukter. Han var fast besluten att skapa produkter som inte bara var effektiva, utan också skonsamma för huden.

Under åren har Dr. Dittmar utvecklat en rad produkter för både rakning och skäggvård. Deras produkter inkluderar allt från rakborstar och rakhyvlar till skäggoljor och skäggvax. Många av deras produkter innehåller naturliga ingredienser som aloe vera, jojobaolja och rosmarin.

Dr. Dittmar har blivit ett populärt varumärke bland män som vill ha högkvalitativa och effektiva produkter för rakning och skäggvård. Deras produkter används av professionella barberare och entusiaster över hela världen.

En av deras mest populära produkter är deras Pre-Shave Oil, som hjälper till att förbereda huden inför rakning genom att mjuka upp skäggstråna och förhindra hudirritation. Deras rakborstar av hög kvalitet är också mycket eftertraktade, och används av många för att uppnå en nära och bekväm rakning.

Dr. Dittmar är ett varumärke som står för hög kvalitet och innovativ design. Deras produkter är tillverkade med omsorg och med naturliga ingredienser för att ge den bästa möjliga upplevelsen för män som vill ha en skonsam och effektiv rakning eller skäggvård. Med deras långa historia och höga standard har Dr. Dittmar blivit en favorit bland män som söker den bästa rak- och skäggvårdsprodukterna på marknaden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen