JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Prospector Co.

Prospector Co. är en produktlinje från USA som lanserades 2010. Då omfattades sortimentet av "pre-shaves", "after shaves" och "no-shaves" men har idag kommit att omfatta mycket mer. Här på Timetoshave.se säljer vi rakkrämer, rakolja, skäggolja, ansiktsrengöring och mjukgörande kräm från Prospector Co.

Varumärken

Prospector Co. är ett amerikanskt varumärke som grundades 2010 av William "Simmie" Isaac. Det ursprungliga konceptet var att skapa en kollektion av produkter som skulle hjälpa män att ta hand om sitt skägg och hår på ett hälsosamt och naturligt sätt. Sedan dess har Prospector Co. utökat sin produktlinje och erbjuder nu ett brett utbud av groomingprodukter för män, inklusive skäggvax, hårpomader, rakolja, och mycket mer.

Prospector Co. är engagerade i att använda naturliga ingredienser i sina produkter, och arbetar hårt för att hålla sin tillverkning så miljövänlig som möjligt. Varumärket tillverkar sina produkter i små satser för att säkerställa hög kvalitet och har en hängiven kundbas som uppskattar dess unika dofter och naturliga ingredienser.

Om du är på jakt efter groomingprodukter som är både hälsosamma och miljövänliga, är Prospector Co. definitivt ett varumärke att överväga. Dess produkter är gjorda för män som vill se bra ut och känna sig bra samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Med en produktlinje som ständigt utvecklas och förbättras, är det inte svårt att förstå varför Prospector Co. har blivit en favorit bland män över hela världen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen