JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Omega

Omega är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa rakborstar. Företaget grundades 1931 i Italien och har sedan dess haft en stark passion för att skapa produkter av högsta kvalitet för en perfekt rakning.

Rakborstar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Genom åren har Omega utvecklat en bred produktlinje av rakborstar, från traditionella borstar till de allra senaste modellerna som använder syntetiska fibrer. Deras borstar är kända för sin höga kvalitet och utmärkta prestanda.

Omega använder enbart de finaste materialen och teknikerna i tillverkningen av sina rakborstar. De har ett brett utbud av olika borstar, från de mjuka och bekväma till de styva och tuffa, för att passa alla behov och preferenser.

Deras passion för kvalitet och prestanda har gjort dem till en favorit bland både professionella barberare och amatörrakare över hela världen. Med över 80 års erfarenhet av tillverkning av högkvalitativa rakborstar är Omega en av de mest respekterade varumärkena inom rakningsvärlden.

Kort sagt, om du söker efter en högkvalitativ rakborste som kommer att ge dig den perfekta rakningen, är Omega det varumärket du bör välja.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen