JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Lord Co.

LORD Co. är ett varumärke som har en rik historia inom rakningens värld. Grundat i Egypten under 1930-talet har varumärket byggt upp en lojal kundbas över hela världen.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

 

LORD Co. har ett brett sortiment av produkter inom rakning, med allt från klassiska rakhyvlar till moderna säkerhetshyvlar. En av deras mest populära produkter är deras klassiska rakhyvel som är en favorit bland många rakentusiaster.

LORD Co. strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och effektivitet i sina produkter. De arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sina produkter för att möta kundernas behov.

LORD Co. har också ett stort fokus på miljömedvetenhet och hållbarhet. De använder sig av återvinningsbara material i sina förpackningar och tar ständigt steg för att minska sin miljöpåverkan.

Oavsett om du är en erfaren rakentusiast eller nybörjare inom rakning, så har LORD Co. produkter som passar just dig och dina behov. Med deras högkvalitativa produkter och fokus på miljömedvetenhet så kan du känna dig trygg i att du gör ett bra val både för dig själv och för miljön.

Prova LORD Co. och upplev själv varför detta varumärke har varit en favorit bland rakentusiaster i över 80 år!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen