JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Palmolive

Palmolive är ett välkänt varumärke inom personlig hygien som har funnits sedan 1898. Företaget grundades av B.J. Johnson i Milwaukee, USA, och fick sitt namn efter en av de huvudsakliga ingredienserna i tvålen, palmodextrin.

Produktkategori

Varumärken

Palmolive har sedan dess expanderat till att erbjuda en rad olika produkter, inklusive rakkrämer, raktvålar, duschgel och schampo. Ett av Palmolives mest populära produkter inom rakning är deras rakkräm, som ger en krämig och rik lödder för en nära och bekväm rakning.

Palmolive är också kända för sin högkvalitativa raktvål som tyvärr har slutat tillverkas. Denna raktvål var en favorit bland rakentusiaster över hela världen tack vare sin höga kvalitet och unika doft. Även om raktvålen inte längre finns tillgänglig, kan du fortfarande njuta av Palmolives andra produkter inom rakning, såsom deras populära rakkräm.

Palmolive är ett varumärke som står för kvalitet och innovation inom personlig hygien. De fortsätter att utveckla nya produkter och förbättra befintliga produkter för att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen. Med deras omfattande utbud av produkter, kan du hitta det som passar dig bäst och njuta av en bekväm och effektiv rakning varje gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen