JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

BIC - Dubbelrakblad

BIC är ett globalt varumärke som är känt för att erbjuda högkvalitativa rakprodukter för män och kvinnor. Företaget grundades 1945 och har sedan dess utvecklat en stark närvaro i rakningsindustrin tack vare sin höga kvalitet, pålitlighet och innovativa design.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

BIC erbjuder ett brett utbud av rakhyvlar och rakblad som är utformade för att ge en effektiv och bekväm rakning. Varje produkt är tillverkad av högkvalitativa material och använder avancerad teknik för att ge den bästa möjliga rakningsupplevelsen.

En av de mest populära produkterna från BIC är deras engångsrakhyvlar. Dessa rakhyvlar är tillverkade för engångsbruk och är perfekta för resor eller för att ha med sig på språng. De är lätta att använda och ger en jämn och bekväm rakning varje gång.

För den som söker en mer permanent lösning erbjuder BIC också återanvändbara rakhyvlar. Dessa rakhyvlar har en ergonomisk design som är utformad för att passa bekvämt i handen och ge en jämn och effektiv rakning. De finns i olika modeller för att passa olika behov och preferenser.

BIC erbjuder också ett brett utbud av rakblad som är kompatibla med deras rakhyvlar. Dessa rakblad är tillverkade av högkvalitativt stål och är utformade för att ge en skarp och hållbar rakning. De finns i olika paketstorlekar för att passa olika behov och budgetar.

Sammanfattningsvis är BIC ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet, pålitlighet och innovativa design. Deras sortiment av rakhyvlar och rakblad är utformade för att ge en effektiv och bekväm rakning, oavsett din hudtyp eller rakningsteknik. Och med deras fokus på innovation och teknik, är det tydligt att BIC är ett varumärke som strävar efter att förbättra rakningsupplevelsen för alla kunder. Så om du söker högkvalitativa och pålitliga rakprodukter, är BIC varumärket för dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen