JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Rakblad från Gillette Fusion, ProGlide, SkinGuard

GILLETTE FUSION är en kollektion av rakblad från Gillette, skapade för män. Gemensamt för Gillette Fusion-rakhyvlar är dess utbytbara rakblad. Rakbladen sitter tätt och är 5 till antalet, allt för en så komforttabel rakning som möjligt. Gillette Fusion finns i flera olika varianter som vi alla har samlat här. Observera att alla Gillette Fusion-blad passar med alla Gillette Fusion-rakhyvlar.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Gillette Fusion-sortimentet från Procter & Gamble omfattar en serie av innovativa rakblad som är utformade för att ge en nära och bekväm rakning. Med högkvalitativa material och avancerade teknologier erbjuder varje rakblad i sortimentet en precision som ger en jämn och nära rakning.

Fusion är den ursprungliga rakbladslinjen i sortimentet och har fem precisionsblad för en närmare rakning än någonsin tidigare. Varje blad är utformad med avancerade teknologier som minskar dragning och irritation och erbjuder en bekväm rakningsupplevelse.

Fusion ProGlide-rakblad är en uppgradering av den ursprungliga Fusion-linjen och har avancerade funktioner som minskar dragning och irritation ytterligare. Med tunnare blad och en innovativ mikrokam-teknologi är varje rakblad enkelt att hantera, vilket ger en nära och bekväm rakning.

Fusion5 är det senaste tillskottet i Fusion-serien och erbjuder en bekväm rakningsupplevelse med hög precision. Varje rakblad har en tunnare design och en flexibel komfortskydd som anpassar sig efter ansiktets konturer för en optimal rakning. Varje rakblad har också en precisionskant som ger en nära och behaglig rakning.

Oavsett vilken rakbladslinje i Gillette Fusion-sortimentet du väljer, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ rakning med optimal prestanda och maximal komfort. Med avancerade teknologier och högkvalitativa material är varje rakblad utformat för att ge en nära, bekväm och oöverträffad rakningsupplevelse.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen