JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Clubman Pinaud

Clubman Pinaud är ett amerikanskt varumärke som grundades på 1800-talet av Edouard Pinaud, en fransk parfymtillverkare som flyttade till USA. Pinaud började med att sälja parfymer, rakvatten och andra kosmetiska produkter till den amerikanska marknaden, och Clubman Pinaud blev snart känt för sina högkvalitativa produkter som passade den moderna gentlemannen.

Produktkategori

Varumärken

Idag är Clubman Pinaud känt för sina innovativa hårvårdsprodukter som passar alla stilar och frisyrer. Varumärket erbjuder allt från hårvatten och pomador till mustaschvax och rakprodukter. Produkterna är utformade för att ge en professionell salongsupplevelse till kunderna i deras eget hem.

Clubman Pinaud är känd för sin signaturdoft, Clubman, som är en unik kombination av kryddiga toner och blommiga inslag. Denna doft används i många av varumärkets produkter och har blivit en klassiker som är omtyckt av många.

Clubman Pinauds produkter har en lojal följarskara bland barberare och stilmedvetna män över hela världen. Varumärket har förblivit populärt tack vare sin höga kvalitet och unika stil, och har ständigt utvecklat sina produkter för att möta de föränderliga behoven hos dagens moderna män.

Om du söker efter en unik stil med högkvalitativa produkter, är Clubman Pinaud varumärket för dig. Med sina många års erfarenhet av att erbjuda de bästa produkterna på marknaden, kan du lita på att du får det bästa för ditt hår och din stil.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen