JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Rakhyvlar från Merkur

Det numera klassiska märket Merkur, togs över av Dovo Solingen år 1996 och säljs idag över hela världen. Rakhyveln Merkur HD 34C har blivit omåttligt populär och är med tanke på dess relativt låga pris av många ansedd som världens bästa rakhyvel. Här på Timetoshave.se har vi ett stort utbud av just rakhyvlar från Merkur, men säljer också deras populära rakblad.

Rakblad

Rakhyvlar

Rakborstar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Merkur Solingen är ett varumärke som står för högsta kvalitet och prestanda när det gäller rakutrustning. Varumärket har sitt ursprung i Solingen, Tyskland - en stad som är känd för sin tillverkning av högkvalitativa knivar och rakverktyg sedan 1800-talet.

Merkur Solingen grundades 1896 och har sedan dess tillverkat högkvalitativ rakutrustning som är känd för sin precision och hållbarhet. Varumärket har vunnit flera utmärkelser och är idag känt som en av de främsta tillverkarna av rakhyvlar och rakknivar på marknaden.

Merkur Solingens sortiment inkluderar ett brett utbud av rakhyvlar, från klassiska säkerhetshyvlar till moderna modeller som kan justeras efter användarens behov. Deras rakhyvlar tillverkas med en kombination av traditionella metoder och modern teknologi, vilket gör att de har en perfekt balans mellan prestanda och användarvänlighet.

Förutom rakhyvlar erbjuder Merkur Solingen också andra rakverktyg såsom rakknivar, skäggtrimmers, rakborstar och rakställ. Dessa produkter är tillverkade med samma höga standard som deras rakhyvlar, vilket garanterar en högkvalitativ rakupplevelse för användaren.

Merkur Solingen är också känt för sin design, med produkter som kombinerar funktionalitet och stil på ett unikt sätt. Varumärket är stolt över att ha en stark arvstradition och fortsätter att tillverka produkter av högsta kvalitet som är utformade för att hålla i många år framöver.

Om du söker en rakhyvel av hög kvalitet som ger en smidig och nära rakning, är Merkur Solingen det perfekta valet för dig. Med deras enastående teknik och långvariga erfarenhet kan du lita på att deras produkter är bland de bästa på marknaden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen