•  
  • BLACK WEEKEND - 20 % PÅ HELA SORTIMENTET FRAM TILL 26/11.
  •  
  • Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 29 kr
  • 1-3 vardagars leveranstid

Acqua di Parma

Acqua di Parma är ett exklusivt italienskt varumärke som har definierat elegans och raffinement sedan 1916. Med sina ikoniska dofter och tidlösa stil har Acqua di Parma blivit synonymt med italiensk lyx och hantverk av högsta kvalitet.

Varumärken

Historien om Acqua di Parma började i den historiska staden Parma i Italien. Varumärket föddes ur en passion för skönhet och en önskan att skapa dofter som fångade essensen av den italienska livsstilen. Genom att använda enastående hantverkstekniker och noggrant utvalda ingredienser, blev Acqua di Parma snabbt känt för sina unika och exklusiva dofter.

Acqua di Parma har ett omfattande sortiment av parfymer för både män och kvinnor. Varje doft är skapad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse. Från fräscha och citrusaktiga dofter till sensuella orientaliska noter, har Acqua di Parma-parfymerna något för alla smaker och preferenser.

En av de mest ikoniska dofterna från Acqua di Parma är "Colonia". Lanserad redan 1916, är Colonia en klassisk och tidlös doft som kombinerar fräschhet och elegans. Med noter av citrusfrukter, lavendel och ros ger Colonia en subtil och sofistikerad doft som passar alla tillfällen.

Utöver parfymer erbjuder Acqua di Parma också en rad lyxiga produkter för kroppsvård och heminredning. Deras hudvårdsprodukter är formulerade med exklusiva ingredienser för att vårda och återfukta huden på bästa sätt.

Acqua di Parma har också blivit känd för sina stilfulla förpackningar och eleganta flaskor som återspeglar varumärkets hantverk och tradition. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en lyxig upplevelse och förstärka den övergripande känslan av exklusivitet.

Att välja en Acqua di Parma-parfym är att välja elegans, raffinement och en doftupplevelse som tar dig med till Italiens soliga landskap. Varje doft är unik och skapad med omsorg för att förstärka din personlighet och stil.

Så varför inte låta Acqua di Parma bli din följeslagare på en resa av doftande lyx och italiensk charm? Utforska deras kollektioner och upptäck de dofter som bäst kompletterar din egen stil och personlighet. Med Acqua di Parma-parfymer kan du bära med dig den tidlösa italienska elegansen varje dag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen