JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Rockwell

Rockwell är ett ledande varumärke inom rakning med en passion för innovation och kvalitet. Sedan starten 2014 har de revolutionerat rakningsindustrin genom att erbjuda kunderna den mest avancerade och anpassningsbara rakupplevelsen på marknaden. Genom att kombinera modern teknik med klassisk design har Rockwell gjort det möjligt för både nybörjare och erfarna rakare att få en säker och bekväm rakning.

Rakblad

Rakhyvlar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Rockwell grundades av två vänner som delade en passion för rakning och tröttnade på att tvingas välja mellan de höga kostnaderna för dyra engångsrakhyvlar och de obekväma rakupplevelserna med traditionella säkerhetshyvlar. Genom att använda modern teknik och en innovativ design skapade de Rockwell 6S, världens första justerbara säkerhetshyvel med sex olika inställningar.

Rockwell har sedan dess utökat sitt sortiment med fler produkter som alla har samma höga kvalitet och anpassningsbarhet. Deras rakhyvlar är tillverkade av de finaste materialen, inklusive rostfritt stål och brons, och har en tidlös design som kommer att hålla i generationer.

Rockwell har också lanserat en rad andra produkter, inklusive rakborstar, rakkrämer och after shave-balsam. Alla deras produkter är utformade med kunden i åtanke och är skapade för att ge en exceptionell rakupplevelse.

Rockwell är mer än bara ett varumärke - det är en rörelse som är engagerad i att skapa en bättre rakupplevelse för alla. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren rakare, kan du lita på Rockwell för att ge dig den mest bekväma och anpassningsbara rakupplevelsen som finns på marknaden idag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen