JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

LEA

LEA grundades 1823 och är ett av de äldsta företagen i Spanien. Företaget drivs som ett familjeföretag än idag och producerar rakprodukter där tradition, innovation, kvalitet och hållbarhet är varumärkets ledord. 

Rakblad

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

LEA är ett spansk varumärke som har specialiserat sig på rakprodukter sedan 1823. Med över 200 års erfarenhet i branschen har LEA blivit känt för sin högkvalitativa rakningsteknik och sina innovativa produkter.

Varumärket LEA är känt för sin högkvalitativa rakningsteknik som bygger på kunskap och erfarenhet från generationer av professionella barberare. LEA har alltid varit fokuserat på att erbjuda produkter som ger en bekväm och nära rakning samtidigt som de är skonsamma mot huden. Deras produkter är kända för att vara milda och vårdande, vilket gör att de passar för alla hudtyper.

LEA's produktsortiment består av allt från rakkrämer, raklödder, aftershave, rakvatten, tvålar och mycket mer. Deras produkter är tillverkade med omsorg och kvalitet i åtanke, och är berikade med naturliga ingredienser som ger en mjuk och återfuktad hud efter rakningen.

LEA är också känt för att använda en unik process vid tillverkningen av sina produkter. Denna process är känd som "triple-milled", vilket innebär att tvålarna och rakkrämerna är krossade och pressade tre gånger, vilket resulterar i en rik och krämig konsistens som ger en smidig och effektiv rakning.

LEA har också nyligen lanserat en serie av produkter speciellt utformade för skäggvård, med allt från skäggoljor, skäggvax och skäggbalsam som hjälper till att hålla skägget mjukt och välskött.

Sammanfattningsvis är LEA ett varumärke som står för högkvalitativ rakningsteknik, innovation och omsorg om huden. Med över 200 års erfarenhet i branschen är LEA en av de mest pålitliga och välrenommerade varumärkena på marknaden idag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen