JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Mr Bear Family

Mr Bear Family är ett svenskt varumärke från Göteborg, grundat 2012. Företaget erbjudet ett brett sortiment av groomingprodukter för män. 

Varumärken

Mr Bear Family är ett svenskt varumärke som erbjuder högkvalitativa skägg- och hårvårdsprodukter. Varumärket grundades 2012 av Björn Landén, som var trött på att inte kunna hitta produkter som fungerade för hans skägg och hud. Han bestämde sig för att skapa sin egen produktlinje baserat på naturliga ingredienser och traditionella recept.

Mr Bear Family erbjuder en mängd olika produkter för skägg- och hårvård, inklusive skäggolja, skäggvax, skäggborstar, rakvatten, schampo och balsam. Alla produkter är tillverkade av naturliga ingredienser som är skonsamma för huden och håret.

Mr Bear Family är ett varumärke som värnar om kvalitet och hållbarhet. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och förpackade i återvinningsbara material. Varumärket strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda naturliga ingredienser och återvinningsbara förpackningar.

Mr Bear Family har snabbt blivit en favorit bland skägg- och hårvårdsentusiaster över hela världen. Deras produkter har en unik och maskulin doft som passar perfekt för män som vill ha ett välstajlat skägg och friskt hår.

Om du söker efter högkvalitativa skägg- och hårvårdsprodukter som är tillverkade av naturliga ingredienser och som är skonsamma för huden och håret, är Mr Bear Family ett varumärke att överväga. De erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar för alla skägg- och hårtyper och deras unika och maskulina dofter är en extra bonus.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen