JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Bulldog

Bulldog är ett sortiment av hudvårdsprodukter specifikt framtagna för män. Alla produkterna är skapade för att vara enkla, men effektiva och tar hand om alla sorters hudtyper. Produkterna är dessutom även djurvänliga och innehåller inte några animaliska produkter. 

Rakblad

Rakhyvlar

Rakborstar

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Bulldog är ett brittiskt varumärke som erbjuder en rad högkvalitativa hudvårdsprodukter speciellt utformade för män. Företaget grundades 2007 med en vision om att erbjuda enkla och effektiva hudvårdsprodukter som är lätta att använda och ger synliga resultat.

Bulldogs produkter är baserade på naturliga ingredienser som är skonsamma för huden och har bevisats vara effektiva för att lösa vanliga hudproblem som akne, torrhet och rodnad. Varje produkt är noggrant utformad för att tillgodose männens specifika behov och krav när det gäller hudvård.

En av de mest populära produkterna från Bulldog är deras ansiktsskrubb. Denna produkt är särskilt utformad för att ta bort döda hudceller och rensa bort smuts och olja som kan täppa till porerna och orsaka akne. Ansiktsskrubben innehåller naturliga ingredienser som bambu och aloe vera som lugnar och återfuktar huden.

Bulldogs sortiment innehåller också en rad fuktighetskrämer som är utformade för att ge långvarig fukt och skydda huden från yttre påfrestningar som sol, vind och föroreningar. Dessa produkter är lätta och absorberas snabbt av huden, vilket ger en mjuk och smidig känsla.

Bulldogs produkter är inte testade på djur och innehåller inga skadliga kemikalier som parabener, sulfater eller syntetiska färger. Istället använder de naturliga och hållbara ingredienser som inte bara är bra för din hud, utan också för miljön.

Sammanfattningsvis är Bulldog ett varumärke som strävar efter att erbjuda högkvalitativa och effektiva hudvårdsprodukter för män. Deras produkter är baserade på naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och innehåller inga skadliga kemikalier. Oavsett om du söker en ansiktsskrubb, fuktighetskräm eller någon annan hudvårdsprodukt, kan du vara säker på att Bulldog har vad du behöver för att få en friskare och mer strålande hud.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen