JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Cella Milano - Rakning från Italien

Cella är ett italienskt varumärke som specialiserat sig på hudvård och rakprodukter för män. Företaget grundades redan 1899 i Milano av en man vid namn Signor Cella, som började producera tvålar och andra hudvårdsprodukter för män. Sedan dess har Cella varit känt för sin höga kvalitet och traditionella italienska stil.

Produktkategori

Varumärken

En av Cellas mest kända produkter är deras rakkräm som kommer i en klassisk metallburk. Rakkrämen innehåller ingredienser som mandelolja och glycerin som gör huden mjuk och återfuktad inför rakning. Dessutom ger krämen ett rikt lödder som ger en behaglig rakning och lämnar huden mjuk och fräsch efteråt.

Cella har också utvecklat en serie av efterbehandlingsprodukter för att lindra hudirritation efter rakning. Dessa produkter innehåller bland annat aloe vera och tea tree oil för att ge en lugnande effekt på huden.

Cella är ett varumärke som uppskattas av män över hela världen och dess produkter används av många barberare runt om i Italien. Med en stark koppling till tradition och hög kvalitet, fortsätter Cella att vara ett populärt val för män som söker en klassisk och effektiv rakning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen