JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Lacoste

Lacoste är ett ikoniskt varumärke som förkroppsligar sportig elegans och fransk chic sedan 1933. Med sitt klassiska krokodillogotyp har Lacoste blivit synonymt med stil, komfort och prestation.

Historien om Lacoste började när den legendariska tennisspelaren René Lacoste revolutionerade sportmodet genom att introducera den första pike-tröjan. Tröjan var designad för att ge spelare större rörelsefrihet och komfort på tennisbanan. Med sin innovativa design och kvalitet blev Lacostes tröjor snabbt populära både inom och utanför tennisvärlden.

Idag sträcker sig Lacostes produktsortiment långt bortom bara pike-tröjor. Varumärket erbjuder en rad stilfulla kläder, accessoarer och även dofter som fångar Lacostes eleganta och avslappnade estetik.

Lacoste-parfymerna är utformade för att förmedla en känsla av frihet, friskhet och självsäkerhet. En av deras mest kända dofter är "Lacoste L.12.12 Blanc", som utstrålar en ren och fräsch aura. Doften kombinerar noter av grapefrukt, ros, cederträ och läder och ger en elegant och maskulin doftupplevelse.

Lacoste erbjuder också andra populära parfymer, som "Lacoste Pour Femme" och "Lacoste Essential". "Lacoste Pour Femme" är en sofistikerad och feminin doft som utstrålar en tidlös elegans. Med noter av blommor, frukt och varma träiga accenter ger Lacoste Pour Femme en subtil och sensuell doft. "Lacoste Essential" är en fräsch och energisk doft för den moderna mannen. Med noter av citrus, lavendel och patchouli ger Lacoste Essential en livlig och maskulin doft som passar för alla tillfällen.

Lacoste-parfymerna är kända för sina eleganta och stilrena förpackningar som återspeglar varumärkets klassiska design. Varje flaska är enkel och sofistikerad, vilket förstärker känslan av fransk chic och sportig elegans.

Så om du söker en doft som kombinerar stil, komfort och prestation, då är Lacoste det perfekta varumärket för dig. Utforska deras kollektioner och låt dig förföras av den tidlösa skönheten och sportiga elegansen hos Lacoste-parfymerna. Med Lacoste kan du bära med dig en doft som utstrålar självsäkerhet och stil, oavsett om du är på tennisbanan eller på en elegant tillställning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen