JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Dorco

Dorco är ett ledande varumärke inom rakindustrin som grundades i Sydkorea 1955. Sedan dess har företaget varit en pionjär inom utvecklingen av rakprodukter och rakblad med hög kvalitet.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Under de tidiga åren specialiserade sig Dorco på att tillverka rakblad av högsta kvalitet för andra varumärken. Med tiden började företaget tillverka egna rakprodukter, inklusive hyvlar och rakblad för både män och kvinnor.

En av Dorcos mest populära produkter är rakbladet Dorco Pace 6 Plus, som har sex blad och ett ergonomiskt handtag för en bekväm rakning. Rakbladen har också en specialbeläggning för att minimera irritation och skärsår.

Dorco är också kända för sin innovativa teknik, som inkluderar deras patenterade "Common Docking System" som gör att deras rakblad kan passa på flera olika hyvelmodeller.

Dorcos engagemang för hållbarhet har också varit en viktig del av deras varumärkesidentitet. Företaget använder återvinningsbara material i sin förpackning och har också introducerat en återvinningsbar hyvel som en del av deras sortiment.

Dorcos vision är att erbjuda innovativa och prisvärda rakprodukter som passar alla olika behov och preferenser. Genom att fortsätta investera i forskning och utveckling, kommer Dorco att fortsätta vara en av de ledande varumärkena inom rakindustrin.

Prova Dorco idag och upplev skillnaden i kvalitet och innovation som har gjort dem till en favorit bland rakentusiaster över hela världen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen