JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Stern

Stern är ett tyskt företag inriktat på skägg- och mustaschprodukter.  Stern Hungarian Mustaschvax är ansett som ett av världens bästa mustaschvax. 

Varumärken

Stern är ett anrikt tyskt varumärke som grundades redan år 1906. Företaget har sedan starten specialiserat sig på att tillverka högkvalitativ kosmetika för män. En av deras mest populära produkter är Sterns mustaschvax.

Sterns mustaschvax är gjort av 100% naturliga ingredienser och ger en stadig stadga för din mustasch samtidigt som den ger näring och återfuktning till håret. Dessutom ger vaxet en diskret glans som ger mustaschen en polerad och välputtrad look.

En av de unika egenskaperna hos Sterns mustaschvax är dess speciella formula som är lätt att applicera och forma till önskad stil. Det är också lätt att tvätta ur och lämnar inga rester kvar i mustaschen.

Sterns har en lång historia av att leverera högkvalitativa produkter till män över hela världen. Och med sin perfekta kombination av stadga och näring, är det en favorit bland många mustaschbärare. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren mustaschbärare, kan du vara säker på att Sterns mustaschvax kommer att hjälpa dig att skapa en perfekt look.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen