JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Pino Silvestre

Shave Master är en rakserie från Pino Silvestre som innehåller en komplett kollektion av produkter för en optimal rakupplevelse. En känsla av barber shop, fast hemma. Produkterna är omsorgsfullt skapade i enlighet med Pino Silvestres höga kvalitetstraditioner och garanterar en perfekt och jämn rakning, varje gång.

Med en doftblandning av citrus, salvia, ambra, kryddor och trä, med toppnoter av bergamott, citron och pomerans.

Produktkategori

Varumärken

Pino Silvestre är ett italienskt varumärke som grundades på 1950-talet och är känt för sina unika och naturliga dofter. Varumärket har en stark koppling till Italiens skogar och berg, och namnet "Pino Silvestre" betyder faktiskt "vild tall" på italienska.

Pino Silvestre har en lång tradition av att tillverka högkvalitativa produkter för rakning, inklusive rakkrämer och after shave lotions, som ger en mjuk och len hud. Dessa produkter innehåller naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och ger en behaglig doftupplevelse.

Utöver rakprodukter har Pino Silvestre även ett brett utbud av dofter för både män och kvinnor. Dessa dofter är inspirerade av naturen och Italiens landskap, med toner av friska bergslufter och varma solnedgångar.

Pino Silvestre är ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att ge en unik doftupplevelse. Produkterna är tillverkade med omsorg och passion för att ge användarna en riktig italiensk rakningsupplevelse. Om du vill prova på en annorlunda rakningsupplevelse eller vill ha en unik doft, är Pino Silvestre ett varumärke som definitivt är värt att kolla in.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen