JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Rakhyvlar från Gillette Fusion

Gillette Fusion är en serie rakhyvlar från Gillette, skapade för män! Rakhyvlarna är av hög kvalitet med utbytbara rakblad, skapade med senaste rakteknologin. De fembladiga rakbladen gör att Gillette Fusion rakhyvlar lätt glider över ansiktet och erbjuder en tät och komforttabel rakning, utan ansträngning.

Gillette Fusion rakhyvlar finns i tre utformningar där varje rakhyvel dessutom finns i en batteridriven version. Gillette Fusion Manual/Power skiljer sig mot Gillette Fusion Phenom Manual/Power bara på skaftet, medan Gillette Fusion ProGlide Manual/Power är en rakhyvel som erbjuder en helt unik rakupplevelse.

Rakbladen hos ProGlide är tunnare och täckts med en lågresistensformula, för bättre glid och behagligare rakning. Läs mer om de olika rakhyvlarna genom att använda länkarna nedan. Tänk på att det är skillanad på Manual och Power, där Power drivs av batterier.

Rakhyvlar

Rakborstar

Produktkategori

Varumärken

Gillette Fusion-sortimentet från Procter & Gamble är en serie av innovativa rakhyvlar som är utformade för att ge en oöverträffad rakningsupplevelse. Med avancerade teknologier och högkvalitativa material erbjuder varje hyvel i sortimentet en nära och bekväm rakning, vilket gör dem till en favorit bland män världen över.

Gillette Fusion är den ursprungliga hyveln i sortimentet och har fem precisionsblad för en närmare rakning än någonsin tidigare. Fusion Power har samma fembladsdesign, men inkluderar också en batteridriven motor som ger en mjuk och bekväm rakning med minimal ansträngning.

Fusion ProGlide är en uppgradering av den ursprungliga Fusion-hyveln och har avancerade funktioner som minskar dragning och irritation. Med tunnare blad och en innovativ mikrokam-teknologi gör den enkel att hantera, vilket ger en nära och bekväm rakning.

Fusion ProGlide Power kombinerar de avancerade teknologierna i Fusion ProGlide med en batteridriven motor för en mjuk och bekväm rakning som gör det enklare än någonsin att uppnå en slät, fräsch rakning.

Fusion5 är det senaste tillskottet i Fusion-serien och kombinerar de högkvalitativa egenskaperna hos tidigare Fusion-hyvlar med en nytänkande design. Med fem precisionsblad, en flexibel komfortskydd och en ergonomisk handtagdesign ger Fusion5 en överlägsen rakningsupplevelse.

Oavsett vilken hyvel i Gillette Fusion-sortimentet du väljer kan du vara säker på att du kommer att få en nära, bekväm och oöverträffad rakningsupplevelse. Med högkvalitativa material och avancerade teknologier är varje hyvel utformad för att ge optimal prestanda och maximal komfort.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen