•  
  • BLACK WEEKEND - 20 % PÅ HELA SORTIMENTET FRAM TILL 26/11.
  •  
  • Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 29 kr
  • 1-3 vardagars leveranstid

Derby - Dubbelrakblad

Derby's rakblad är tillverkade i Turkiet av svenskt stål och har pågått sedan 1940-talet. 1996 köptes Derby Corporation upp av Azmüsebat Lighter and Razor Blade Company som hade bildats 1987 för att importera och exportera turkiska produkter.

Derby tillverkar idag både dubbeleggade- och enkeleggade rakblad, som vi har till försäljning här på Timetoshave.se. Utöver detta finns även en tillverkning av engångsrakhyvlar, systemrakhyvlar samt både rakkräm och rakskum. Det är dock för de klassiska dubbeleggade rakbladen som Derby gjort sig kända.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Derby är ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa rakblad och andra rakprodukter. Varumärket grundades i Turkiet på 1940-talet och har sedan dess blivit ett av de mest populära inom rakvärlden. Derby är känt för att tillverka rakblad av hög kvalitet som ger en nära och bekväm rakning.

Derby erbjuder ett brett sortiment av produkter för både män och kvinnor, inklusive rakblad, rakhyvlar, rakgel och after-shave produkter. Derbys produkter har en tidlös design som har blivit en favorit bland kunder över hela världen.

Det som skiljer Derby från många andra varumärken är deras kvalitetskontroll. Varje rakblad genomgår flera kontroller för att säkerställa att det uppfyller Derbys höga standarder. Detta innebär att kunderna kan lita på att de får en högkvalitativ produkt varje gång de väljer Derby.

Ett av de mest populära produkterna från Derby är deras Extra Stainless Double Edge-rakblad. Dessa rakblad är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och är extremt vassa för att ge en nära rakning utan att irritera huden. De är också mycket hållbara och ger en jämn rakning över tid.

Derby är ett varumärke som fortsätter att utvecklas och anpassa sig till kundernas behov. Med sin långa historia av högkvalitativa produkter och sitt fokus på kvalitetskontroll är Derby ett varumärke som du kan lita på för en bekväm och nära rakning varje gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen