• Fri frakt vid köp över 600 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 1-3 Dagars leveranstid

nom

NOM erbjuder kanske marknadens mest prisvärda rakborstar, tillverkade i Tyskland. 

Produktkategori

Rakborstar

Varumärken

NOM, som står för "Necessities of Men", är ett varumärke som fokuserar på naturliga och effektiva groomingprodukter för män. NOM:s historia började ursprungligen med ett intresse för enkelhet och funktionell design. Grundarna ville skapa ett varumärke som erbjuder en minimalistisk och tidlös estetik i kombination med hög kvalitet och effektivitet i sina produkter.

NOM:s produkter är gjorda med naturliga och ekologiska ingredienser, och varje produkt är noggrant framtagen för att ge optimal effektivitet och användarupplevelse. Varumärkets sortiment omfattar allt från hårvax och ansiktsrengöring till rakprodukter och kroppsvård.

NOM:s engagemang för miljön är en av dess centrala värderingar, och företaget strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda återvinningsbara material och undvika onödig förpackning.

Med sitt minimalistiska och sofistikerade utseende, och sin höga kvalitet och effektivitet, är NOM ett varumärke som passar för män som värdesätter enkelhet, elegans och hållbarhet i sina groomingprodukter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen