JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

D.R. Harris

Berättelsen om D.R. Harris börjar strax före 1790 på nr 11 St James's Street i London, där Harris Apothecary satte upp en butik. Under de kommande femtio åren etablerade familjen ett rykte genom att sälja "Lavender Water", "Classic cologne" och "Engelska Flower parfumes" till dessa fina kvarter i London. En av ägarna, Henry Harris, var kirurg, medan Daniel Rotely (D.R.) var en tidig läkemedelskemist. I över två århundraden har detta familjeföretag stått för hög kvalitet, och detta fortsätter företaget med än idag, genom bland annat butiken på 29 St James Street, som innehåller mycket av det ursprungliga möblemanget. D.R. Harris har fortsatt att anpassa sig till sin samtid, och deras fina utbud av raktvålar, rakkrämer, colognes och rakvatten attraherar än idag de som vädjar om hög kvalitet, världen över.

Rakborstar

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

D.R. Harris är ett brittiskt varumärke som har specialiserat sig på groomingprodukter sedan 1790. Deras historia sträcker sig över mer än två århundraden och är rik på tradition och hantverksskicklighet.

D.R. Harris grundades av Henry Harris och Daniel Rotely, som öppnade sin första butik i centrala London på nummer 11 St James Street. Deras affärsidé var att erbjuda högkvalitativa och hållbara groomingprodukter för män, såsom rakningstillbehör, tvålar och dofter.

Under 1800-talet fick D.R. Harris ett stort antal kungliga patroner och blev snabbt ett populärt varumärke inom överklassen. Deras produkter blev också populära bland de brittiska kolonierna i Asien och Afrika, där de användes av både militärer och koloniala administratörer.

Idag fortsätter D.R. Harris att producera högkvalitativa groomingprodukter som hyllas av män världen över. Deras sortiment inkluderar rakningstillbehör såsom rakborstar, rakknivar och rakhyvlar, liksom en rad olika tvålar, schampon och dofter.

D.R. Harris står för högsta kvalitet och deras produkter tillverkas fortfarande för hand i England. Varje produkt är tillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i produkter som håller en hög standard och som kunderna kan lita på.

D.R. Harris har också en lång tradition av att tillgodose kundernas specifika behov. De erbjuder en skräddarsydd tjänst där kunderna kan få sina egna personliga dofter och groomingprodukter skapade speciellt för dem.

Sammanfattningsvis är D.R. Harris ett varumärke med en rik historia av tradition och kvalitet. Deras sortiment av groomingprodukter inkluderar allt som en modern gentleman kan behöva för en komplett grooming-rutin, från rakningstillbehör till tvålar och dofter. D.R. Harris produkter är tillverkade med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i produkter av högsta kvalitet som har hållit sig relevanta i över två århundraden.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen