JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Rakblad och Rakhyvlar från Gillette

The Gillette Company är sedan 2005 en del av Procter & Gamble. Gillette är idag det världsledande märket inom rakblad och rakhyvlar, mycket tack vare deras unika teknologi som ligger bakom framgångarna för både Gillette Fusion- och Gillette Venus-sortimenten.

Rakblad

Rakhyvlar

Produktkategori

Varumärken

Gillette är ett ikoniskt varumärke inom rakning, känt för sin höga kvalitet och teknologisk innovation. Företaget grundades av King C. Gillette år 1901 i Boston, USA och har sedan dess varit en av de mest inflytelserika varumärkena inom rakning.

Gillette revolutionerade rakindustrin genom att uppfinna den första säkerhetsrakhyveln med utbytbara blad. Denna uppfinning förändrade marknaden för alltid och banade vägen för nya teknologiska innovationer inom rakning. Sedan dess har Gillette fortsatt att vara en pionjär inom rakning, med varumärket som står för innovation, kvalitet och högteknologi.

Idag är Gillette världens ledande rakvarumärke och erbjuder en rad olika produkter för män och kvinnor, inklusive rakhyvlar, rakblad, rakgel och rakkräm. Gillette's sortiment av rakhyvlar inkluderar den senaste teknologin inom rakning, såsom Fusion5 ProGlide Power rakhyvel med FlexBall teknologi, som ger en nära och bekväm rakning med minimal irritation.

Gillette har också varit aktiv i sociala frågor och har lanserat flera kampanjer för att stödja jämställdhet och hälsa. Gillette har engagerat sig för att ändra stereotypa könsmönster och har stöttat projekt som syftar till att minska toxic masculinity och våld mot kvinnor.

Sammanfattningsvis är Gillette ett varumärke som är synonymt med högkvalitativ rakning och teknologisk innovation. Med sin rika historia och pionjäranda inom rakning, är Gillette ett av de mest inflytelserika varumärkena inom rakning idag. Gillette's sortiment av produkter är av högsta kvalitet och inkluderar den senaste teknologin inom rakning, vilket ger en nära och bekväm rakning med minimal irritation. Genom sitt engagemang i sociala frågor, visar Gillette också att de är en modern och ansvarsfull verksamhet som strävar efter att skapa en positiv förändring i samhället.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen