JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Om oss

I februari år 2013 slog Timetoshave.se för första gång upp portarna till en webbutik, genomsyrad av nytänkande. Fokus från allra första början har varit ett sortiment till marknadens lägsta priser, samtidigt har det inte tummats på service- och kvalitetstänk vilket gör köpupplevelsen på Timetoshave.se smidig och lättsam.

I strävan att uppnå vårt mål att bli Sverige ledande webbutik inom rakning och ansiktsvård är vi tacksamma för synpunkter, idéer och tankar kring hur Timetoshave.se kan bli ännu bättre. Har du någonting du vill dela med dig av är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected]!

Samarbeten med ledande aktörer

För att lyckas erbjuda maximal service och kvalitet går det inte att arbeta ensam. Det kräver att man med noggrannhet väljer ut samarbetspartners, som alla är experter på sina områden. Det är precis det vi på Timetoshave.se har gjort.

Postnord förmedlar snabba leveranser

Med ett systematiskt och strukturerat arbetssätt arbetar Postnord med både kvalitet och miljötänk. Tack vare vårt samarbete kan vi se till att produkterna du beställer når dig redan nästkommande arbetsdag. Hela Postens kärnaffär -"Utveckling, försäljning och produktion av meddelande- och logistiktjänster" - omfattas av deras verksamhetssystem som är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Payson AB

Tack vare vårt samarbete med Payson kan vi tillhandahålla enkla och trygga betallösningar över Internet. Du som kund kan välja mellan att betala med VISA/MasterCard, Direktbetalning mot Internetbank eller med faktura. Payson blev i mars 2013 utvald finalist till den prestigefyllda listan Red Herring Top 100 Europe för företagets innovation och kvaliteter och vi är mycket stolta samarbetspartner.

Företaget

Timetoshave drivs av aktiebolaget Upsala Shaving AB och innehar F-skatt.

Företaget

Upsala Shaving AB
c/o Nehlbäck, S:t Olofsgatan 58C
75320 Uppsala

Org. nr: 559393-2709

Kontakt:

Email: [email protected]

 

"Jag är stolt och glad över att Timetoshave.se äntligen är ett faktum, och för det goda gensvar vi fått från våra kunder under den första tiden. Jag ser fram emot att se hur verksamheten utvecklas och tänker jobba för att kunden blir en stor del av det arbetet"

Edward Nehlbäck,

Ägare och grundare av Timetoshave.se

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen