JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Recipe for men

Recipe for men är ett svenskt varumärke som grundades år 2003 av Jonas och Mikael af Jochnick. Idén bakom varumärket var att erbjuda högpresterande hudvårdsprodukter för män, och varumärket har sedan dess blivit en favorit bland män världen över.

Produktkategori

Varumärken

Recipe for men har ett brett sortiment av produkter som inkluderar rengöringsmedel, ansiktskrämer, ögonkrämer, rakprodukter och mycket mer. Varje produkt är formulerad med noggrant utvalda ingredienser för att ge maximal effektivitet och resultat.

Historien bakom varumärket är en av passion och nytänkande. Bröderna af Jochnick såg en lucka på marknaden för högpresterande hudvårdsprodukter för män och bestämde sig för att fylla den. De arbetade hårt för att utveckla formuleringar som fungerar effektivt på mäns hud och har sedan dess byggt upp varumärket till en av de ledande aktörerna inom mäns hudvård.

Idag är Recipe for men känt för sin höga kvalitet och effektivitet, och är ett varumärke som män världen över litar på för att hjälpa dem att se och känna sig på topp. Oavsett om du behöver en rakkräm eller en ansiktskräm, så kan du lita på Recipe for men för att leverera produkter som verkligen fungerar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen