JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

ARKO - Raktvål från Turkiet

Klassisk raktvål från turkiska Arko. Vi säljer deras tvål i både stiftformat och i praktiskt plastskål. 

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Arko är ett turkiskt varumärke som har specialiserat sig på groomingprodukter för män sedan 1957. Deras historia är en berättelse om passion, innovation och högkvalitativt hantverk.

Arko grundades av Abdulkadir Karamanli, som en gång var en enkel man som sålde tvål på gatorna i Istanbul. Han insåg snabbt att det fanns en ökande efterfrågan på groomingprodukter för män och började experimentera med olika ingredienser och tillverkningsprocesser.

1960 lanserade Arko sin första produkt, en tvål med en frisk och maskulin doft, vilket blev en omedelbar succé. Snart lanserade de även andra groomingprodukter som rakskum och raklödder, vilket ytterligare stärkte deras position på marknaden.

Under de följande åren fortsatte Arko att expandera sin produktlinje och sin marknadsnärvaro, och idag är de ett av de mest kända och respekterade varumärkena inom grooming för män. Deras produkter används av miljontals män runt om i världen och deras sortiment inkluderar allt från rakningstillbehör till tvålar, deodoranter och hårvårdsprodukter.

Arkos produkter är kända för sin höga kvalitet och sitt rimliga pris. Deras produkter är tillverkade med naturliga och miljövänliga ingredienser och deras tillverkningsprocesser är rigorösa för att säkerställa att varje produkt uppfyller högsta standard.

Arkos varumärke står för passion, innovation och kvalitet, och deras produkter är designade för att hjälpa män att se och känna sig sitt bästa. Oavsett om du är ute efter en klassisk rakning eller en modern grooming-rutin, så har Arko produkterna som du behöver.

Sammanfattningsvis är Arko ett varumärke med en imponerande historia av innovation och högkvalitativt hantverk. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och sin rimliga prissättning, och de har en lojal kundbas runt om i världen. Om du vill ha groomingprodukter som är tillverkade med omsorg och passion, så är Arko varumärket för dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen