JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Wilkinson Sword - Rakblad och Rakhyvlar

Wilkinson Sword är ett välkänt varumärke inom rakning och har en lång och rik historia som sträcker sig över mer än 200 år. Varumärket grundades i England år 1772 av Henry Nock och började tillverka vapen för den brittiska armén. Under 1800-talet expanderade Wilkinson Sword och började producera rakknivar och andra rakprodukter, och blev snabbt en av de ledande tillverkarna av rakprodukter i världen.

Rakblad

Rakhyvlar

Produktkategori

Varumärken

Wilkinson Sword är mest känt för sin klassiska rakhyvel, som först lanserades år 1898. Sedan dess har Wilkinson Sword fortsatt att utveckla och förbättra sina produkter, med fokus på kvalitet och användarvänlighet. Idag är Wilkinson Sword en av de ledande tillverkarna av rakprodukter i världen och erbjuder ett brett sortiment av produkter för både män och kvinnor.

Wilkinson Sword har ett brett utbud av rakhyvlar, inklusive klassiska säkerhetshyvlar och moderna rakhyvlar med flera blad för en närmare rakning. Deras rakhyvlar är kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet. De har även ett utbud av rakblad för både engångs- och flergångsbruk, som ger en jämn och skonsam rakning.

Förutom rakprodukter erbjuder Wilkinson Sword även produkter för skägg- och mustaschvård, såsom trimmers och rakapparater. Deras produkter är utformade för att ge en precis och bekväm trimning, oavsett om du vill ha en kort stubb eller en längre skäggstil.

Sammanfattningsvis är Wilkinson Sword ett varumärke med en rik historia och en passion för kvalitet och användarvänlighet. Deras sortiment av rakprodukter och skäggvårdsprodukter är utformade för att ge en bekväm och effektiv rakning eller trimning, och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen