JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Rakblad från Gillette Mach3

Här finner du våra rakblad från Gillette Mach3! De klassiska systemrakbladden från Gillette är uppbyggda av tre separata blad och finns som både Gillette Mach3 och Gillette Mach3 Turbo! Alla Mach3-rakblad passar alla Mach3-rakhyvlar. 

 

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Mach3-serien från Gillette är ett omtyckt val bland många män när det gäller rakning. Detta på grund av dess högkvalitativa rakblad som erbjuder en nära och behaglig rakning. Mach3-serien omfattar både rakblad och rakhyvlar.

Mach3-rakbladen har tre precisionsblad som är skarpa och hållbara. Varje blad är utformad med en specialdesignad diamantliknande beläggning som gör rakbladen extra hållbara och förlänger livslängden. Mach3-rakbladen är också utformade med en mikrofint gelremsa som minskar dragning och irritation och ger en smidig rakning.

Mach3 Turbo-rakblad har samma tre precisionsblad som Mach3, men inkluderar också en specialdesignad Anti-Friction-beläggning som minskar dragning och irritation ännu mer. Mach3 Turbo-rakblad har också en mjukgörande gelremsa som innehåller aloe vera och vitamin E för att lugna huden och ge en behaglig rakning.

Oavsett vilken Mach3-serie du väljer, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ rakning med hög prestanda och maximal komfort. Med högkvalitativa material och avancerade teknologier erbjuder Mach3-serien en smidig, nära och bekväm rakningsupplevelse.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen