JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Parker

Parker är ett välkänt varumärke inom rakning som har en lång och stolt historia. Företaget grundades redan på 1920-talet i USA av George S. Parker, som tillverkade högkvalitativa pennor och andra skrivredskap. Det var dock inte förrän på 1970-talet som Parker började tillverka rakhyvlar och rakblad, och sedan dess har de varit en ledande aktör inom rakning.

Rakblad

Rakhyvlar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Parker är känt för att tillverka högkvalitativa och hållbara rakhyvlar och rakblad, som är både eleganta och ergonomiska. Deras produkter tillverkas fortfarande i USA, med fokus på att använda de bästa materialen och teknikerna. Parker har även utvecklat ett brett sortiment av rakborstar och andra rakningsprodukter, som alla håller en hög kvalitet och är mycket populära bland rakentusiaster över hela världen.

Parker är ett varumärke som är stolt över sin historia och traditioner, samtidigt som de ständigt strävar efter att utveckla och förbättra sina produkter för att möta dagens krav och behov. Genom att köpa en Parker-rakhyvel eller rakborste kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är tillverkad med omsorg och expertis, och som kommer att ge dig en nära och bekväm rakning varje gång.

Parker rakkrämer är speciellt utvecklade för att ge en optimal rakupplevelse, med en rik och krämig konsistens som gör det enkelt att skapa ett tätt och jämnt skägg. Rakkrämerna är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och finns i en rad olika dofter och formler för att passa olika hudtyper och preferenser.

Palmolive-raktvålen var en gång en populär produkt från Parker, men tillverkas inte längre. Denna klassiska raktvål var känd för sin milda och skonsamma formula som gav en tät och bekväm rakning utan irritation. Även om Palmolive-raktvålen inte längre finns tillgänglig, har Parker ett brett utbud av andra högkvalitativa rakningsprodukter som du kan prova.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen