JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Tabac

Tabac är ett ikoniskt varumärke inom rakning och hudvård för män. Det grundades redan år 1938 i Tyskland och har sedan dess varit en favorit bland rakningentusiaster över hela världen. Tabacs produkter utmärker sig genom sin höga kvalitet, eleganta design och klassiska dofter.

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Tabac har ett brett utbud av produkter inom rakning och hudvård, inklusive rakkräm, raklödder, aftershave, deodorant och parfym. Deras produkter är utformade för att ge en skonsam och effektiv rakning samt för att ta hand om huden efter rakning.

En av Tabacs mest populära produkter är deras klassiska rakkräm. Denna kräm är formulerad med högkvalitativa ingredienser som ger en rik och fyllig skum som ger en jämn och skonsam rakning. Dessutom är doften en riktig klassiker som många män över hela världen har älskat i årtionden.

Utöver deras rakprodukter är Tabac också kända för sina eleganta parfymer och deodoranter med samma klassiska doft som deras rakkräm. Dessa produkter har en subtil men sofistikerad doft som passar perfekt för män som vill ha en tidlös doft som passar både dag och natt.

Tabac är ett varumärke som har överlevt tidens test och fortsätter att vara ett av de mest älskade varumärkena inom rakning och hudvård för män. Med deras klassiska dofter och högkvalitativa produkter kan man känna sig trygg med att man får en riktigt lyxig och effektiv rakning varje gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen