JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 49 kr
  • 2-7 vardagars leveranstid

Rapira

Rapira är ett välkänt varumärke inom rakning och tillverkar högkvalitativa rakblad som används av miljontals män över hela världen. Varumärket grundades i Ryssland på 1990-talet och har sedan dess blivit känt för sina skarpa och slitstarka rakblad.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

Rapiras passion för rakning går långt tillbaka i tiden och är inspirerad av den gamla traditionen att vårda skägg och skäggstubb. Genom att erbjuda rakblad av högsta kvalitet har Rapira blivit en favorit bland män som söker en smidig och behaglig rakning utan irritation och obehag.

Rapiras rakblad tillverkas av högkvalitativt stål och genomgår en rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att varje blad är perfekt slipat och av högsta kvalitet. Bladen är också designade för att passa de flesta rakhyvlar på marknaden, vilket gör det lätt för män att byta till Rapira-blad för en bättre rakningsupplevelse.

Om du söker efter en smidig och bekväm rakning är Rapira det perfekta valet för dig. Prova på deras rakblad idag och upplev skillnaden själv!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen