JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Osma Laboratoires

Osma Laboratoires är ett franskt varumärke som grundades 1957 med en passion för naturliga ingredienser och traditionella metoder. Företaget tillverkar premiumprodukter för rakning och skäggvård med fokus på kvalitet, precision och miljövänlighet.

Raktvål

Produktkategori

Varumärken

Osma Laboratoires har ett brett sortiment av produkter för rakning och skäggvård, inklusive raklödder, rakkräm, rakolja, aftershave, skäggolja och skäggvax. Varje produkt är noggrant framtagen med hjälp av de finaste naturliga ingredienserna, såsom lavendelolja, menthol och eukalyptusolja, som ger en underbar doft och samtidigt hjälper till att skydda och återfukta huden.

Historiskt sett har Osma Laboratoires använt sig av utsökta naturliga ingredienser och traditionella tillverkningsmetoder som ger produkterna en genuin känsla av lyx. Med en hängivenhet till hållbarhet och miljövänlighet, används återvinningsbara material i förpackningen och produkterna testas inte på djur.

För den moderna mannen som vill ha den bästa möjliga rak- och skäggvården, är Osma Laboratoires det självklara valet. Deras produkter är ett uttryck för tradition och kvalitet, och kommer att ge dig den perfekta raknings- eller skäggvårdsupplevelsen varje gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen