JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Rakhyvlar från Gillette Mach3

Mach3, den klassiska rakhyveln från Gillette! Vi säljer två olika varianter där den ena betecknas Turbo. Alla Mach3-rakblad är utrustade med 3 rakblad och passar till alla Mach3-rakhyvlar. 

Rakhyvlar

Produktkategori

Varumärken

Mach3-serien från Gillette är känd för att erbjuda högkvalitativa rakhyvlar som ger en smidig och bekväm rakningsupplevelse. Mach3-rakhyveln har en ergonomiskt utformad handtag som är lätt att greppa och ger en bra balans vid rakning.

Mach3-rakhyveln har en rörlig rakhyvelhuvud som följer konturerna på ansiktet och minskar dragning och irritation. Rakhyveln har tre precisionsblad som är skarpa och hållbara och skär av hårstrån i ett svep.

Mach3 Turbo-rakhyveln är en uppgraderad version av Mach3-rakhyveln med ett specialdesignat Anti-Friction-handtag som minskar dragning och irritation under rakning. Rakhyveln har också en mjukgörande gelremsa som innehåller aloe vera och vitamin E för att lugna huden och ge en behaglig rakning.

Oavsett vilken Mach3-serie du väljer, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ rakning med hög prestanda och maximal komfort. Med avancerad teknologi och högkvalitativa material erbjuder Mach3-serien en smidig, nära och bekväm rakningsupplevelse.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen