JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

SuperMax

SuperMax är ett känt varumärke inom rakning och tillverkar högkvalitativa rakblad och rakhyvlar som är populära över hela världen. Varumärket grundades på 80-talet i Indien, och har sedan dess blivit en av de ledande tillverkarna inom rakning.

Rakblad

Produktkategori

Varumärken

SuperMax erbjuder ett brett sortiment av rakblad som passar de flesta rakhyvlar på marknaden. Deras rakblad är kända för att vara skarpa och hållbara, vilket gör rakningen både snabb och bekväm. Det är inte förvånande att många väljer SuperMax när de vill ha en nära och smidig rakning.

SuperMax har även utvecklat innovativa rakhyvlar som kombinerar kvalitet och användarvänlighet. Deras rakhyvlar är utformade för att ge en bekväm och nära rakning samtidigt som de minimerar risken för hudirritation.

Förutom rakblad och rakhyvlar erbjuder SuperMax också andra rakprodukter som rakkräm och raklödder. Deras rakkräm och raklödder är formulerade för att ge en krämig och mjuk konsistens som underlättar rakningen. De är också fyllda med naturliga ingredienser som ger en skonsam och återfuktande effekt på huden.

SuperMax är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet till ett överkomligt pris. De är övertygade om att alla ska ha råd att ha en smidig och bekväm rakning utan att behöva betala överdrivna priser. Det är därför som många användare över hela världen litar på SuperMax för deras rakningsbehov.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen