JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

FEATHER - Rakblad och Rakhyvlar

Feather är ett japanskt märke som gjort sig kännt för dess mycket vassa dubbelrakblad. Rakbladen anses av många vara marknadens absolut vassaste. Feather Safety Razor Co. Ltd  har tillverkat dubbeleggade rakblad, rakhyvlar och medicinska instrument sedan 1932. Idag består tillverkningen utöver detta även av enkeleggade rakblad, shavetter, rakknivar, pre-shaves, rakgel, after shave och industriella rakblad. Det är dubbelrakbladen som gjort Feather känt, och här på Timetoshave.se säljer vi dessa klassiska rakblad. Vi säljer även en av deras omåttligt populära säkerhetsrakhyvel AS-D2 som flera gånger blivit utsedd till världens bästa. 

Rakblad

Rakhyvlar

Ställ och Förvaring

Produktkategori

Varumärken

Feather är ett japanskt varumärke som specialiserar sig på rakblad och barberknivar. Företaget grundades 1932 i Osaka och har sedan dess blivit känt för sin höga kvalitet och precision inom rakning. Feather är en av de ledande tillverkarna av rakblad och barberknivar i världen, och deras produkter används av professionella frisörer och barberare över hela världen.

Feather erbjuder ett brett sortiment av rakblad och barberknivar, inklusive de populära Feather Hi-Stainless och Feather Professional blades. Dessa rakblad är kända för att vara bland de skarpaste och mest hållbara på marknaden, vilket ger en nära och bekväm rakning. Feather-produkterna tillverkas med högsta kvalitetsstandarder och har vunnit många utmärkelser för sin överlägsna kvalitet och prestanda.

Utöver rakblad och barberknivar erbjuder Feather även andra produkter för rakning och skäggvård, såsom rakborstar, skäggoljor och rakkrämer. Dessa produkter har också en hög kvalitet och är särskilt utformade för att möta behoven hos män som vill ha en professionell och bekväm rakning.

Feather är ett varumärke som är synonymt med kvalitet, precision och hållbarhet. Deras produkter är en favorit bland professionella frisörer och barberare, men också bland vanliga konsumenter som söker en överlägsen rakningserfarenhet. Feather fortsätter att vara ett av de mest respekterade varumärkena inom rakning och skäggvård, och deras produkter är en garanti för en nära och bekväm rakning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen