JUST NU: FRI FRAKT PÅ HELA SORTIMENTET!

  • Fri frakt på köp över 595 kr
  • Övriga ordrar 39 kr
  • 2-4 vardagars leveranstid

Simpson

För över ett sekel sedan, i hjärtat av Storbritannien, föddes en legend inom rakningsvärlden - Simpson. Simposon är grundat med en passion för att leverera en överlägsen rakningsupplevelse och varumärket har blivit synonymt med tidlös elegans och exceptionell kvalitet.

Allt började med en visionär skapare, Alexander Simpson, som år 1919 etablerade företaget och introducerade en unik kombination av hantverksskicklighet och förstklassiga material. Redan från början valde han att fokusera på tillverkningen av högkvalitativa rakborstar och satte därmed standarden för branschen.

Rakborstar

Produktkategori

Varumärken

Under åren har Simpson kämpat för att bevara och överträffa den traditionella konsten att raka genom att handtillverka varje rakborste. Denna hantverksskicklighet har förts vidare genom generationer, vilket har resulterat i en kollektion av produkter som är unika och tidlösa.

Simpsons fokus på överlägsenhet sträcker sig till valet av borststrån. Genom årtionden av forskning och utveckling har vi identifierat och utvalt de finaste naturliga och syntetiska materialen. Varje borststrå är noga utvalt för att erbjuda en skräddarsydd rakningsupplevelse, oavsett om du föredrar silkeslen mjukhet eller stadga.

Simpsons historia är präglad av att kombinera tradition med innovation. Simpson har alltid varit en pionjär inom branschen och har kontinuerligt introducerat moderna tekniker och material för att förbättra användarupplevelsen. De står fast vid sin övertygelse att rakning ska vara en konstform, och varje Simpson-rakborste är ett konstverk i sig.

Att äga en Simpson-rakborste är inte bara att investera i en produkt; det är att ansluta sig till en tradition av elegans och excellens. Varje morgon är en ritual av lyx när du låter våra borststrån smeka din hud och skapa ett rikt lödder som förhöjer hela upplevelsen.

Simpson är mer än ett varumärke; det är en livsstil. Upplev skillnaden själv och låt Simpson vara din följeslagare på vägen till en perfekt rakning varje gång.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen