•  
  • BLACK WEEKEND - 20 % PÅ HELA SORTIMENTET FRAM TILL 26/11.
  •  
  • Fri frakt på köp över 495 kr
  • Övriga ordrar 29 kr
  • 1-3 vardagars leveranstid

Calvin Klein

Calvin Klein är ett ikoniskt varumärke som har präglat mode- och doftvärlden sedan 1968. Med sin minimalistiska design och tidlösa stil har Calvin Klein blivit en symbol för modernitet och elegans.

Produktkategori

Varumärken

Historien om Calvin Klein började när den amerikanska modedesignern Calvin Klein öppnade sin första butik i New York City. Med sitt banbrytande koncept av avskalad estetik och renhet i form och funktion, blev Calvin Klein snabbt en av världens mest inflytelserika designers.

Utöver kläder har Calvin Klein också gjort stora avtryck inom parfymvärlden med sina unika och ikoniska dofter. Varje Calvin Klein-parfym fångar varumärkets estetik och vision på ett olfaktoriskt sätt och ger en känsla av modernitet och självsäkerhet.

En av Calvins Kleins mest framstående parfymer är "CK One", som introducerades 1994. CK One var en banbrytande doft då den var den första unisex-doften som erbjöds på marknaden. Med sin fräscha och livfulla karaktär blev CK One en symbol för ungdomlig energi och frihet. Doften kombinerar noter av citrusfrukter, gröna blad och blommor och skapar en ren och uppfriskande doft som passar både män och kvinnor.

Calvin Klein erbjuder också andra populära parfymer, som "Eternity" och "Obsession". "Eternity" är en tidlös och romantisk doft som hyllar kärlek, intimitet och evighet. Med blommiga och träiga noter ger Eternity en sensuell och förförisk doftupplevelse. "Obsession" är en passionerad och sensuell doft som utstrålar mystik och förförelse. Med orientaliska kryddor och blommor ger Obsession en intensiv och oförglömlig doft.

Calvin Klein-parfymerna är kända för sina rena och moderna förpackningar som återspeglar varumärkets minimalistiska design. Varje flaska är stilfullt enkel och elegant, vilket förstärker känslan av sofistikering och stilrenhet.

Så om du söker en doft som är tidlös, modern och självsäker, då är Calvin Klein det perfekta varumärket för dig. Utforska deras kollektioner och låt dig förföras av den subtila skönheten och minimalistiska charm hos Calvin Klein-parfymerna. Med Calvin Klein kan du bära med dig en doft som reflekterar din personlighet och förstärker din stil, oavsett tillfälle.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen